Kuidas Teha Valget Venelast (White Russian)

Kirjutas Rait
Article2926519998idZKfW

 (18 korda hinnatud)

Valge Venelane on kreemjas kokteil, mida tavaliselt serveeritakse viskiklaasis. Koostisosi omavahel ei segata. Kuidas Valge Venelase kokteili teha?

Juhised ja sammud

Raskusaste: Lihtne

Vajalikud asjad

  • 40cl Kahlua-d
  • 40cl viina
  • jääkuubikud
  • kokteilkirss
  • piima
1
Täida klaas jääkuubikutega niiet on äärega tasa.
2
Vala viin jääle peale. Seejärel vala ettevaatlikult Kahlua. Tavaliselt neid omavahel ära ei segata, et jääks õrnalt kihiline jook lõpuks.
3
Ülejäänud vaba ruum klaasis täida piimaga. Tee sedagi õrnalt, et liigset segunemist ära hoida. Siis jääb lõpptulemus ilusam.
4
Maraschino kirsid Pane joogile südameks kokteilikirss (Maraschino kirss) koos kivi ja varrega. See võib toetuda otse jääkuubikutele. Pead neid kirsse otsima, sest igas poes neid ei müüa.
5
Valge Venelase kokteil (White Russian) on valmis, serveeri kõrrega ja naudi. Põhjas on jook kangem, üleval pool lahjem.

Nipid ja hoiatused

  • Piim peidab hästi alkoholimaitset, tõsta alkoholi kogust teisel tiirul, kui eelmine lahjavõitu tundus.
  • Piim peidab hästi alkoholimaitset...

Kommentaarid