- Kodu ja aed 128
- Lemmikloomad 12
- Reisimine 38
- Internet 116
- Mood ja ilu 38
- Hobid ja mängud 26
- Lapsehooldus 8
- Elektroonika 24
- Suhted ja perekond 17
- Meelelahutus 23
- Pühad ja tähtpäevad 18
- Sport ja fitness 33
- Tervis 85
- Arvutid 187
- Pidu ja lõbu 25
- Haridus 39
- Raha 25
- Söök ja jook 73
- Autod 42
- Õigus ja seadused 13
- Kultuur ja ühiskond 23
- Töö ja karjäär 28
- Äri 38
Kuidas valmistada lasanjet
Kirjutas AnimaGirl
Lasajne on itaaliapärane pastaroog, kuid on teooriad, mille põhjal pärineb see hoopis antiiksest Kreekast. Igal juhul on selle tegemine väärt katsetamist ja kui te pole seda selle valmistamist proovinud, siis alljärgnev õpetus aitab teid sellega, kuidas seda iidset pastarooga valmistada.
Juhised ja sammud
Raskusaste: Lihtne
Vajalikud asjad
- 0,5 L piima
- 1 küüslauguküüs
- 1 sibul
- 1 tl puljongit
- 1 tl toiduõli
- 240g tomatipastat
- 300g hakkliha
- 30g jahu
- 30g margariini
- 50g riivitud juustu
- 6 lasanjeplaati
- maitserohelist
- muskaati
- pipart
- soola
- ürte
1
Pruunista pannil hakkliha. Haki sibul ja purusta küüslauk ning lisa hakklihale.
2
Lisa hakklihasegule tomatipasta, sool, pipar, meelepärased ürdid.
3
Lasanje kastme tarbeks kuumuta margariin ja lisa sellele jahu ning piim. Kuumuta neid kokku segatud koostisaineid kuni keemiseni.
4
Kastme maitsestamiseks kasuta puljongit, soola, muskaati ja pipart.
5
Määri margariiniga küpsetusvorm. Aseta sellesse kihiti lasanjeplaadid, hakklihasegu, kaste ning juust.
6
Küpseta lasanjet ahjus 30 minutit 200 kraadi juures.Nipid ja hoiatused
- Lasanjele värvi ja maitse lisamiseks kasuta maitserohelist. Puista seda peale või serveeri näiteks basiilikulehega.