- Kodu ja aed 128
- Lemmikloomad 12
- Reisimine 38
- Internet 116
- Mood ja ilu 38
- Hobid ja mängud 26
- Lapsehooldus 8
- Elektroonika 24
- Suhted ja perekond 17
- Meelelahutus 23
- Pühad ja tähtpäevad 18
- Sport ja fitness 33
- Tervis 85
- Arvutid 187
- Pidu ja lõbu 25
- Haridus 39
- Raha 25
- Söök ja jook 73
- Autod 42
- Õigus ja seadused 13
- Kultuur ja ühiskond 23
- Töö ja karjäär 28
- Äri 38
Kuidas ise teha Beef Jerky-t (vinnutatud veiseliha)
Kirjutas Toomas
Beef jerky ehk vinnutatud veiseliha on väga maitsev snäkk, kui mitte liigselt soolata, ka tervislik, sest sisaldab vähe rasva, kuid ohtralt valku. Kuidas ise kodus teha beef jerky-t?
Juhised ja sammud
Raskusaste: Lihtne
Vajalikud asjad
- ahi
- veiseliha
1

2

3

4
Aseta viilud ahju kuivama. Ahju temperatuuriks pane vahemikus 70-100 kraadi, olenevalt, kui madalat ahi võimaldab panna. Oluline, et liha kuivaks, mitte hakkaks praadima. Kindlasti kasuta aluspanni, kui kasutad resti ja augustatud küpsetuspaberi meetodid, sest tilkuv lihamahl ahju põhjas läheb kärssama.
5

Võid ka nüüd maitsestada, pane suletavasse potti või kaussi, lisa maitseained ja kaane all raputa jerkyd maitseainega segi.
Naudi!
Autor