Kingitus

4 postitust - 258 vaatamist
Ma saan aru, et paljud küsimused on juba esitatud seoses kingituste valikuga, kuid ka mina tahaksin küsida. Mind huvitab midagi, mis ei ole piisavalt triviaalne ja väärtuslik. Kust saab selliseid asju internetis tellida?
Blank
Meil kõigil on oma eriline arusaam väärtusest. Mõne inimese jaoks on hõbesõrmus kallis ja teistele ei pruugi isegi Mercedese võtmed meeldida. "See sõltub sellest, mida sa mõtled.
Blank
Ausalt öeldes ei ütleks ma Mercedese võtmele ära. Kuid ma arvan, et kingituse valik peaks sõltuma rahalistest vahenditest. Sünnipäevalapsele üllatuse tegemiseks ei tohiks võlgu minna. Mõnikord võite esitada tagasihoidliku, kuid maitseka tervituse.
Blank
Teil on õigus, kingituse valik peaks põhinema heal maitseelamusel. Soovitan mitmekülgseid esemeid, mis on alati ja igal pool asjakohased, olenemata olukorrast. Näiteks kui külastate seda kingipood https://elma.ee/ , leiate sealt tuntud kaubamärkide kaubamärgiga kingitusi, nagu parfüümid, ehted või kellad. Neid võib kinkida ülemusele aastapäevaks või sugulasele jõulupuu alla.
Blank