Võida Jõuluvana!

11 postitust - 7753 vaatamist
Hei, sõber!

Meil on Sulle hea uudis! Kuidas.ee sai täna 100 päeva vanuseks ja ta kosub hästi! Meil on suur rõõm Sind meie hulgas näha ja anda Sulle teada, et meie komuuni kasv on saanud hoo sisse ja tagasiside on Kuidas.ee idee kohta olnud väga positiivne. Jõuluaja saabumise puhul sai Mehike pähe jõulumütsi ja meie tahaksime teha ühele Kuidas.ee kasutajale jõulud täiesti eriliseks ja meeldejäävaks!

Tahame Sind kutsuda osa võtma meie unikaalsest jõuluteemalisest võistlusest, kus Sinu heategu võib saada kuhjaga tasutud - hea artikli eest võib sulle koju tulla Jõulumees Kuidas.ee poolt! Jah, päris Jõulumees ja kingitused koti sees igale pereliikmele! (Jõuluvana uurib enne minekut välja, kui suur pere on). Jõulumehe võib endale koju saada üsna lihtsalt – koosta üks õpetus ja osaledki võistluses. Määravaks saab artikli vaatamiste arv keskmiselt päevas kampaania perioodi jooksul alates artikli avaldamise päevast, seega võit on suuresti Sinu enda teha. Päeva parima avaldame iga päeva lõpus foorumis. Artiklite lisamisel soovitame kindlasti kasutada ka Kuidas.ee värske funktsioonina Youtube'st videote lisamise võimalust, mille kohta täpsemalt võib lugeda siit. Väärt õpetus leiab kindlasti lugejatelt tänu. Täpsemalt loe võistluse kohta siit või kliki avalehel reklaami "Heategude aeg".

Jõuluvana külaskäigust edukaima artikli autori juurde teeb Kuidas.ee ka videoreportaaži, samuti jäädvustab kogu külaskäiku fotograaf. Pildid ja video toimetame võitjale kätte ja avaldame ka veebis.

Kuidas.ee-s on igaüks ekspert!

Meeldivat võistluspinget ja lõbusat jõulumeeleolu soovides,


Kuidas.ee Meeskond
Fred ja Toomas
Blank
Hmmmm, kindlasti tahaks teada mis taat kotis toob, aga ma võtan igsatahes osa.
Blank
Võitja on selgunud! Palju Õnne Nublu! Võid endale külla oodata Kuidas.ee Jõulumeest!

Kuidas.ee Jõulumees läheb sellel aastal kasutaja Nublu juurde, kelle artikkel Kuidas Korraldada Oma Kallimale Jalustrabavalt Romantiline Õhtu osutus võistluses kõige menukamaks, keskmiselt vaadati seda alates avalikustamise päevast 224 korda ühe päeva jooksul (artikkel ilmus 5 päeva enne võistluse lõppu).

Vaadatavuselt järgnesid:
Kuidas Teha Windows Xp Tunduvalt Kiiremaks (39 vaatamist päevas)
Kuidas Valida Jõulukinki (10 vaatamist päevas)
Kuidas Muuta Oma Vannituba Tõeliseks Veemõnude Nautimise Spaaks (10 vaatamist päevas)

Võitja mäekõrguse edu tagasid erinevatesse foorumitesse ja kommentaaridesse postitatud lingid, kust kokku on praeguseks artiklit lugema tulnud üle 1000 lugeja. Hea töö Nublu!

Võtame võitjaga ühendust ja lepime kokku, millal Jõulumees tuleb!

Häid jõule ja head vana-aasta lõppu!

Kuidas.ee meeskond
Blank
Aitäh Teile!
Jaaa paljudele Neile,
kes aitasid mind
ju polnud kallis hind.
Ma tahan väga tänada sind,
sest kingitused ootamas on mind !:)

Ilusaid Jõule kõigile Teile!
Soovige nüüd seda ka Neile!:)
Blank
Kuidas.ee uudised » Võida Jõuluvana!
Häid pühi ka kuidas.ee perele :)
Blank
Võidumees koos jõulumehega :)

Blank
Mul käis Jõulumees, sest, et olen võidumees!
Blank
Reaalsed inimesed on need, kes teavad, kuidas aidata oma kolleege, kui nad kannatavad. See on sügava tänuga, et tahaksin oma tunnistust tuua. Otsite raha laenu. Ma kohtusin ärimees.Nad on finantsinvesteeringute nõunik ja kuulub eraõigusliku finantsinvestorite gruppide gruppi …… vonzaloress@outlook.fr
Ta andis laenu summas 25 000 dollarit neljaks aastaks, määraga 2%. Põhjus, mis viib mind sellesse teadaannet avaldama ja et see daam teeb ikka imesid inimestele, kes seda tõesti vajavad. Ma tahaksin olla lühike, et mitte teha liiga palju viiteid. See on tunnustamise juhend, mida teen selle tunnistuse oma kliendibaasi suurendamiseks ja ka neile, kes on rahalistes raskustes. Teil on projekt või vajate rahastamist, saate kirjutada ja selgitada oma olukorda
e-post: vonzaloress@outlook.fr
Blank
Poisid, tere kõigile. Ma otsin mõnda head kingitust pühadeks kuna ma ei saanud nendega kohtuda kuni selle hetkeni. Loodan, et saate mind nüüd aidata.
Blank
Jah, muidugi, see on hea teema, mida nüüd arutada ja kui olete sellest valdkonnast huvitatud, siis arvan, et peaksite seda vaatama https://lilledesaatmine.ee/ sest mulle tundub, et see võib teid nüüd aidata. Loodan, et saate nüüd midagi valida. Õnn kaasa. Samuti saate nende kohta arvustusi otsida internetist.
Blank