Kaalu langetus

5 postitust - 1128 vaatamist
Sport ja Fitness » Kaalu langetus
Hey, hiljuti märkasin just huvitavat artiklit, mis tõi välja 10 punkti/nippi kuidas kaalu langetada. Sealhulgas oli ka palju juttu näiteks kehamassiindeksist... Minu arust on KMI väga suhteline asi, ning sellest pole küll mõtet järeldada, et kellegil kiirelt kaalust alla vaja saada oleks.. Antud artikkel siin : https://www.bbcode.org/ .

Mis te arvate asjast?

Blank
Sport ja Fitness » Kaalu langetus
Hey, hiljuti märkasin just huvitavat artiklit, mis tõi välja 10 punkti/nippi kuidas kaalu langetada. Sealhulgas oli ka palju juttu näiteks kehamassiindeksist... Minu arust on KMI väga suhteline asi, ning sellest pole küll mõtet järeldada, et kellegil kiirelt kaalust alla vaja saada oleks.. Antud artikkel siin : https://infoviking.ee/10-nippi-tervislikuks-kaalulangetamiseks/ .

Mis te arvate asjast?

Blank
Sport ja Fitness » Kaalu langetus
Et kaalu langetada ja alla võtta pole otseselt vaja ei trenni ega mingeid ime toidulisandeid. Kaalu langetamine toimub 99% kõik köögis. Ainuke asi millele tuleb keskenduda, et kilosid kaotada on toidu pool. Kõige tähtsam asi, mida tuleb teha, et on vähem süüa. Tundub igati lihtne ja loogiline. Ja täpselt nii ongi, et kaalu langetada tuleb lihtsalt tarbida vähem kilokaloreid päeva vältel. Tähtis on süüa vähem sisse kui päeva jooksul ära kulutad. Näiteks kui su normaalne päevane kalorivajadus on kuskil 2000 kcal siis, et kaalust alla võtta tuleks seda vähendada näiteks 1500 kalori peale. Siis olete te kalori defitsiidis ja teie keha peab kasutama teie eksistee[code][/code]rivaid energiavarusid ja rasvkude, et endale energiat toota.
Blank
Et kaalu langetada ja alla võtta pole otseselt vaja ei trenni ega mingeid ime toidulisandeid. Kaalu langetamine toimub 99% kõik köögis. Ainuke asi millele tuleb keskenduda, et kilosid kaotada on toidu pool. Kõige tähtsam asi, mida tuleb teha, et kaalust alla võtta on vähem süüa. Tundub igati lihtne ja loogiline. Ja täpselt nii ongi, et kaalu langetada tuleb lihtsalt tarbida vähem kilokaloreid päeva vältel. Tähtis on süüa vähem sisse kui päeva jooksul ära kulutad. Näiteks kui su normaalne päevane kalorivajadus on kuskil 2000 kcal siis, et kaalust alla võtta tuleks seda vähendada näiteks 1500 kalori peale. Siis olete te kalori defitsiidis ja teie keha peab kasutama teie eksisteerivaid energiavarusid ja rasvkude, et endale energiat toota.
Blank
Näiteks veel healthlinest artikkel kaalu langetamisest : https://www.healthline.com/nutrition/26-evidence-based-weight-loss-tips
Blank