- Kodu ja aed 128
- Lemmikloomad 12
- Reisimine 38
- Internet 116
- Mood ja ilu 38
- Hobid ja mängud 26
- Lapsehooldus 8
- Elektroonika 24
- Suhted ja perekond 17
- Meelelahutus 23
- Pühad ja tähtpäevad 18
- Sport ja fitness 33
- Tervis 85
- Arvutid 187
- Pidu ja lõbu 25
- Haridus 39
- Raha 25
- Söök ja jook 73
- Autod 42
- Õigus ja seadused 13
- Kultuur ja ühiskond 23
- Töö ja karjäär 28
- Äri 38
Kuidas Valmistada Head Teed
Kirjutas mario
Juhised ja sammud
Raskusaste: Lihtne
1
Kasuta alati külma värsket kvaliteetset vett. Kloorine ja rauaühendeid sisaldav vesi rikub tee maitse, seepärast eelista filtreeritud vett. Kui kahtled vee headuses, kasuta gaasita mineraalvett.
2
Lase teel 3 - 5 minutit tõmmata - mida peenem on teepuru, seda lühem peaks tõmbamise aeg olema. Kui teelehed vajuvad raskelt alla, on vesi üle keedetud; jäävad aga veepinnale hõljuma, on vesi vähe kuumutatud. Teelehed peaksid jääma vees vabalt hõljuma.
3
Peale tõmbamist tuleks jook teelehtede pealt teise nõusse ümber valada. Veelgi lihtsam on, kui kasutada spets teefiltriga kannu või teesõela. Nipid ja hoiatused
- Kui teelehed on vees olnud üle 7 minuti, muutub tee selles leiduvate parkainete tõttu mõruks ja ebameeldivaks.