- Kodu ja aed 128
- Lemmikloomad 12
- Reisimine 38
- Internet 116
- Mood ja ilu 38
- Hobid ja mängud 26
- Lapsehooldus 8
- Elektroonika 24
- Suhted ja perekond 17
- Meelelahutus 23
- Pühad ja tähtpäevad 18
- Sport ja fitness 33
- Tervis 85
- Arvutid 187
- Pidu ja lõbu 25
- Haridus 39
- Raha 25
- Söök ja jook 73
- Autod 42
- Õigus ja seadused 13
- Kultuur ja ühiskond 23
- Töö ja karjäär 28
- Äri 38
Kuidas Teha Rosinakeeksi
Kirjutas Annaliisa
Juhised ja sammud
Raskusaste: Keskmiselt lihtne
Vajalikud asjad
- 100g rosinaid
- 1tl küpsetuspulbrit
- 1tl vanillisuhkrut
- 200g (2dl) suhkrut
- 200g (3dl) nisujahu
- 200g margariini
- 2spl rõõska koort
- 3 muna
1
Sulata margariin ja vahusta suhkruga.
2
Jätkates vahustamist lisa ükshaaval munad.
3
Sega kokku küpsetuspulber, vanillisuhkur, rosinad ja jahu.
4
Vala vedel segu ja kuiv segu kokku ja sega taignaks.
5
Vala taigen võiga määritud ja riivsaiaga üle puistatud küpsetusvormi.
6
Küpseta 180 kraadi juures ca 45 minutit. Nipid ja hoiatused
- Kaunistuseks sobib hästi suhkruglasuur.
- Serveeri soojalt piimaga.
- Jälgi aeg-ajalt keeksi ahjus, et mitte kõrbema lasta.