Kuidas Teha Rosinakeeksi

Kirjutas Annaliisa
Article494813136jv5OEd

 (14 korda hinnatud)

Kuidas küpsetada lihtne ja maitsev rosinakeeks?

Juhised ja sammud

Raskusaste: Keskmiselt lihtne

Vajalikud asjad

  • 100g rosinaid
  • 1tl küpsetuspulbrit
  • 1tl vanillisuhkrut
  • 200g (2dl) suhkrut
  • 200g (3dl) nisujahu
  • 200g margariini
  • 2spl rõõska koort
  • 3 muna
1
Sulata margariin ja vahusta suhkruga.
2
Jätkates vahustamist lisa ükshaaval munad.
3
Sega kokku küpsetuspulber, vanillisuhkur, rosinad ja jahu.
4
Vala vedel segu ja kuiv segu kokku ja sega taignaks.
5
Vala taigen võiga määritud ja riivsaiaga üle puistatud küpsetusvormi.
6
Küpseta 180 kraadi juures ca 45 minutit.

Nipid ja hoiatused

  • Kaunistuseks sobib hästi suhkruglasuur.
  • Serveeri soojalt piimaga.
  • Jälgi aeg-ajalt keeksi ahjus, et mitte kõrbema lasta.

Kommentaarid

Annaliisa

Annaliisa

Medal_silver_1 Uustulnuk 34 punkti

Kategooria: Söök ja jook