- Kodu ja aed 128
- Lemmikloomad 12
- Reisimine 38
- Internet 116
- Mood ja ilu 38
- Hobid ja mängud 26
- Lapsehooldus 8
- Elektroonika 24
- Suhted ja perekond 17
- Meelelahutus 23
- Pühad ja tähtpäevad 18
- Sport ja fitness 33
- Tervis 85
- Arvutid 187
- Pidu ja lõbu 25
- Haridus 39
- Raha 25
- Söök ja jook 73
- Autod 42
- Õigus ja seadused 13
- Kultuur ja ühiskond 23
- Töö ja karjäär 28
- Äri 38
Kuidas Teha Maitsvat Ananassi-Kohupiimatorti
Kirjutas Kristiina
Ananassi-kohupiimatort on mahlane ja hõrk ning õnnestub alati. Kook sobib ideaalselt suveõhtul külalistele serveerimiseks.
Juhised ja sammud
Raskusaste: Lihtne
Vajalikud asjad
- 0,5 sidruni mahl ja riivitud koor
- 1 dl kartulijahu (tärklis)
- 1 dl suhkrut
- 1 muna
- 1 spl kartulijahu (tärklis)
- 1 spl vett
- 1 tl küpsetuspulbrit
- 1 tl vanillisuhkrut
- 1,5 dl jahu
- 100 g võid
- 2 dl kodujuustu
- 2 dl kohupiimapastat
- 2 dl konservananassitükke (või tükelda värske ananass)
- 2-3 spl suhkrut
- 3spl hakitud pistaatsiapähkleid
- PÕHI:
- TÄIDIS:
2
Sega jahud (jahu ja tärklis), küpsetuspulber ja vanillisuhkur munasegusse.
3
Lisa vesi ja sega kõik hästi läbi.
4
Vooderda lahtikäiv koogivorm tainaga ja aseta tainale ananassitükid.
5
Sega täidise komponendid ja vala ananassitükkidele.
6
Küpseta 185° ahjus 35-45 minutit.