Kokkamise põhitõed

Artiklid kategoorias "Kokkamise põhitõed"

3 artiklit leitud
Kuvan artikleid 1 kuni 3
  • Currently 4.62 / 5
Kirjutas ervin Comments 0 kommentaari
Kuidas keeta ideaalselt kõva muna, mille kollane ei ole roheline ega valge kumjas ning lisaks ka koor on täiuslik ja terve? Vajalik... Loe edasi
  • Currently 4.5 / 5
Kirjutas Nublu Comments 0 kommentaari
Muna vaatades võib tekkida igasuguseid küsimusi, et kas see on L suurus? Kas selle muna munenud kana on veel elus... Loe edasi
  • Currently 3.82 / 5
Kirjutas MissSixty Comments 4 kommentaari
Igaüks teeb isemoodi pannkooke. Kuidas aga teha niihäid, nagu vanaema sinu lapsepõlves tegi? Raske katsumus, aga võib proovida.