Teie esimene seksuaalkogemus

3 postitust - 157 vaatamist
Tere kõigile. Ma olen kindel, et igal selle foorumi liikmel on juba mingi seksuaalkogemus. Ehk te ei ole häbelikud ja võite sellest julgelt rääkida. Jagame oma lugusid.
Blank
Lugusid esimestest seksuaalkogemustest võivad olla olulised ja intiimsed hetked inimeste elus. Siiski on oluline meeles pidada konfidentsiaalsuse säilitamise ja teiste privaatsuse austamise tähtsust. Kuid millest ma ei häbene rääkida, on see, kui ma esimest korda täiskasvanute filmidega kokku puutusin. See oli minu elu esimene seksuaalkogemus. Tol ajal ei teadnud ma veel, et on olemas selline imeline veebileht nagu https://ee.minuporno.com/, kus saab absoluutselt külastada lehte, valida oma lemmikkategooria ja nautida vaatamist. Minu ajal ei olnud sellist võimalust. Siis oli see mu isa vana kassett ja kui ma seda esimest korda nägin, olin üllatunud.
Blank
Enne otsuse tegemist peaksite hoolikalt hindama oma motiive ja emotsioone ning kaaluma, kas see on tõesti parim valik teie jaoks. Pidage meeles, et avatud suhtlemine potentsiaalsete partneritega on ülioluline.
Blank